Elegancka i wykwintna przystawka z wędzonego łososia, ułożonego na "poduszce" z kiełków rzodkiewki. A wszystko to polane ziołowym sosem. Przystawka jest bardzo szybka do zrobienia, bowiem składa się z gotowych półproduktów. A przy tym wygląda bardzo okazale i można ją podać w towarzystwie innych przekąsek bądź jako "hors d'ouvre" przed daniem głównym.
Podana ilość wystarczy na przygotowanie porcji dla 2 osób.
Ilość: 2 porcje
Czas przygotowania: ok. 10 minut
Skład:
- 100 g wędzonego łososia w plastrach
- 75 g kiełków rzodkiewki (ale można je zastąpić innymi)
- 1 op. ziołowego dressingu Develey
Przygotowanie:
proponuję przyjrzeć się zdjęciom tutaj: http://allegro.pl/kielkownica-mala-kielki-gratis-cenowy-hit-i2425860806.html chyba są tu Pani zdjęcia, moje też zresztą
OdpowiedzUsuń