Słono -słodkie połączenie szynki Porsciutto oraz melona, to dowód na to że, skrajne i przeciwne smaki doskonale się komponują i tworzą harmonijną całość. Dając ciekawą i nietypową przystawkę.
Znów dominuje prostota i dobrej jakości składniki.
Szynka parmeńska ( wł. Prosciutto di Parma) , to rodzaj szynki, wytwarzanej z całych udźców wieprzowych, długodojrzewającej ( ok. 12 miesięcy). Podczas suszenia, dodawana jest mała ilość soli, przez co ma ona wyrafinowany, słodki, intensywny smak.
Znów dominuje prostota i dobrej jakości składniki.
Szynka parmeńska ( wł. Prosciutto di Parma) , to rodzaj szynki, wytwarzanej z całych udźców wieprzowych, długodojrzewającej ( ok. 12 miesięcy). Podczas suszenia, dodawana jest mała ilość soli, przez co ma ona wyrafinowany, słodki, intensywny smak.
Czas przygotowania: ok. 10 minut
Ilość porcji: ok. 24 sztuk
Skład:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz